Απεργια Πνο / ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ... / Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο.

Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά from www.newsit.gr
Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ.

Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως…

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ - Newsbomb
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ - Newsbomb from nb.bbend.net
Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. «στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

«στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας της πνο. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9:

Δεμένα και αύριο τα πλοία στα λιμάνια - Νέα απεργία της ΠΝΟ
Δεμένα και αύριο τα πλοία στα λιμάνια - Νέα απεργία της ΠΝΟ from www.voria.gr
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο.

Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας της πνο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι απεργια. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.